2021 Vintage Modası

2021 Vintage Modası
2021 Vintage Modası

Vintage Kelimesinin birden fazla anlamı olduğu için bugünkü yazımızda ev modasında ki yerini inceleyelim. Vintage eski eşyaların günümüzde başkaları tarafından kullanımı anlamına da gelmektedir. Bu Koltuk Takımları , Halılar, Vitrinler yemek masaları olabilir büyük mobilyalarda olabildiği gibi bazen küçücük bir çerçevede bile vintage tarzını yakalayabilirsiniz.

Son dönemlerde bir hayli popüler olan bu uygulama evimizi nasıl yansıtabiliriz. Vintage denildiğinde ilk akla gelen danteldir. Siz sıradan bir danteli alıp kendi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz özgün ruhunuza nasıl hitap ediyorsa işte bu modada tüm incelikler sizin seçimlerinize bağlı olarak işliyor.

Bu dekorasyonda önemli olan sade soğuk renkler kullanılmış bir salonda bile kırmızı bir çiçek modern bir abajurla kullanırsanız vintage çizgileri elde edebilirsiniz. Mobilyalarda sivri ayak tercih edebilirsiniz örneğin country koltuklar tercih edip vintage obje ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

Evinizi sıfırdan dekorasyonunu yapacaksanız eğer son dönemde çok rağbet gören imalattan satışı da olan inegöl Mobilya ürünlerinden tercih edebilirsiniz. Bursa Ankara karayolunda bulunan Mobilya Avm den her tarz ve bütçeye uygun mobilyalara sahip olabilmeniz mümkün.